Russian language

Tervetuloa tutustumaan kalustettuihin huoneistoihini

Vuokraan kalustettuja huoneistoja Helsingin seudulla !


Kun tarvitset edullista kalustettua huoneistoa työn, opiskelun tai vastaavan syyn vuoksi muutamasta kuukaudesta jopa vuosiin, olet tullut oikealle sivulle. Asut yhtä helposti kuin hotellissa mutta vuokra-asunnon hinnalla !


Huoneistoni sijaitsevat 10 .. 15 kilometrin etäisyydellä Helsingin ydinkeskustasta. Tämä mahdollistaa edulliset huoneistohinnat, mutta kuitenkin erinomaiset yhteydet koko Helsingin ympäristössä.


Huoneistoni ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja, joten voit astua sisään yhtä helposti kuin hotellihuoneistoon. Asunnoissa on täysin varusteltu erillinen keittiö, joka tekee asumisesta helppoa ja viihtyisän. Vaatehuoltoa varten löytyy pesukone, samoin liinavaatteet ja pyyheliinat löytyvät valmiina. Viihtyisyyttä lisää myös uudet taulutelevisiot.


Vuokraan sisältyy Energian kulutus, vesi, internet, joten yhdellä vuokrasopimuksella saat kaikki palvelut, eli et tarvitse tehdä mitään muita sopimuksia vaan voit keskittyä omaan tehtävääsi.

Vuokrasopimus voidaan tehdä minimissään yhdeksi kuukaudeksi tai voit asua niin pitkään kuin on tarpeen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Tyypilliset sopimusajat ovat noin vuoden pituisia. Kysy tarjous haluamallesi ajalle!


Valokuvat huoneistoista: Klikkaa sivun yläreunasta " ESITTELY - INTRODUCE "

Huoneistovaihtoehdot: klikkaa sivun yläreunasta " POHJAKUVAT - ROOM LAYOUT"

Yhteystiedot: klikkaa sivun yläreunasta " YHTEYSTIEDOT - CONTACT INFO"